Stitchonomy borduren

Stitchonomy borduren

We hebben een nieuw merk borduurpakketten toegevoegd!

Nieuw en helemaal hip zijn deze leuke pakketjes om te borduren. Moderne thema's worden geborduurd op witte aida stof met 5,5 hokjes per centimeter. Het pakketje is inclusief de leuke borduurring waarin het ingelijst en opgehangen kan worden. 

We zien al een tijdje dat een dergelijke manier van borduren heel populair wordt. Het levert mooie plaatjes op, zoals dit voorbeeld, afkomstig van Pinterest. Misschien is het een trend om niet te veel tijd aan je hobby te moeten besteden maar toch iets leuks willen maken. 

De minikits zijn 5 centimeter in doorsnede en zijn heel goed te doen voor beginnende borduursters. De grotere pakketten zijn 15 centimeter en die vergen iets meer tijd om te maken.

Je kunt de Stitchonomy pakketten hier bekijken en bestellen.

 

Foto: Pinterest en Etsy.com

 

 

Reacties

  1. Janet Vermist Janet Vermist

    Hartelijk dank voor uw reactie op de blog. Het zijn hele leuke pakketjes, op dit moment zijn ze alleen in deze maten leverbaar. Volgende week gaan we met Stitchonomy kijken of we bij hen andere artikelen kunnen inkopen, wellicht ook grotere maten. Dat komt dan op de website te staan.

    Er zijn wel andere pakketten met borduurringen, op www.breibrink.nl staat onder Borduren - Borduurpakketten - Hoops alles wat met een ring wordt geleverd.

    Met vriendelijke groet,
    Janet Vermist

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden