CraftKitchen projecten

CraftKitchen projecten

De website CraftKitchen is een bron van inspiratie! Daar vindt je regelmatig artikelen van blogsters en ontwerpers. Voor borduren, breien, haken en veel meer. Het is een initiatief van onze leverancier Fa. G. Brouwer dus alle artikelen zijn ook te bestellen.

Blogster Janneke Assink: "Naast haken, naaien en breien vind ik borduren ook heerlijk om te doen. Ik had het al járen niet meer gedaan, maar afgelopen kerst raakte ik weer geïnspireerd door een kant-en-klaar borduurpakket. Toen ik voor CraftKitchen op de rol stond voor een DIY (of alles wat niet haken, naaien of breien is) was mijn keuze voor borduren dan ook snel gemaakt.Op 
Het idee voor dit ABC-tje kreeg ik door de foto’s die wij zelf al jaren aan de muur hebben hangen (onze jongens zijn inmiddels 11 en 13, maar de foto’s vind ik nog steeds zo mooi).

De woorden die we bij onze jongens hadden gezocht waren –op dat moment- ook echt op hen van toepassing, dus ik zocht nu naar wat meer algemene en Nederlandse woorden. Daarbij ook nog lettend op dat het een beetje herkenbaar te borduren was op zo’n klein stramien, waar niet heel veel ruimte is voor detail.

Ik kwam uit op Auto, Bal en Circus en koos, geïnspireerd door een bestaand DMC borduurpakket, voor kleuren in blauw, rood, grijs en geel.

 

Klik op onderstaande link om het artikel te lezen en de patronen te downloaden.

 

Download de werkbeschrijving om de patronen te zien.

 

Bezoek onze shop met alle maten borduurringen. 

 

Bezoek onze shop met DMC splijtzijde.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden