• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boek Studio Forest Friends - Handmade

1 / 2
€22,50
Jessica Kouwenhoven, bekend van Studio Forest Friends, gaat met dit boek letterlijk back to basics: alles wat ze gebruikt en verwerkt maakt ze zelf, het is Handmade. Ze gebruikt ongeverfde garens, van zuivere wol, die ze zelf verft met natuurlijke materia
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Boek Studio Forest Friends - Handmade

Jessica Kouwenhoven, bekend van Studio Forest Friends, gaat met dit boek letterlijk back to basics: alles wat ze gebruikt en verwerkt maakt ze zelf, het is Handmade. Ze gebruikt ongeverfde garens, van zuivere wol, die ze zelf verft met natuurlijke materialen zoals boomschors of avocadoschillen. Hiermee krijgen haar strengen garen mooie tinten, als poederroze, zachtgroen, zonnig geel en andere aardse tinten.

Vervolgens snijdt ze haar eigen haaknaalden uit takjes die ze vindt in het bos. De collectie haaknaalden zelf is al een verzameling kleine kunstwerkjes. En dan haakt ze er de mooiste sjaals, tassen, mandjes, mutsen en doeken mee.

Jessica legt in haar boek stap voor stap uit hoe je zelf je garens verft, je eigen haaknaalden snijdt en er dan mooie natuurlijk handmade accessoires van maakt.

Taal: Nederlands
Hardcover, 160 pagina's

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen