• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Breiboek Stolen Stitches - Echoes of Heather and Stone

€24,95
StolenStitches.com by Carol Feller (Engelstalig). Geniet van deze unieke verzameling prachtige ontwerpen, gemaakt door mijn geweldige team van medewerkers: Ahenny door Jennifer Wood, Aine van Isabell Kraemer, Epona van Carol Feller, Knowth door Karie West
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Breiboek Stolen Stitches - Echoes of Heather and Stone

StolenStitches.com by Carol Feller 

'Echoes of Heather and Stone' is een tijdloze collectie van 8 kledingstukken en accessoires geïnspireerd op het eeuwenoude verleden van Ierland. Ierland is een kleine natie, op een klein eiland, maar met een rijke geschiedenis en geografie die al generaties lang kunstenaars en knutselaars heeft geïnspireerd.

Het boek gebruikt het Nua-garen van Stolen Stitches dat een subtiel kleurenpalet heeft waardoor elk ontwerp kan schitteren. De ontwerpen maken gebruik van verschillende niveaus van brei-technieken, waardoor de technieken kunnen worden toegevoegd aan hun bestaande kennis terwijl ze door elk prachtig patroon werken.

Als een inleiding op de collectie beschrijft elke ontwerper hun denkproces en ontwerpinspiratie in hun eigen woorden, samen met ondersteunende essays over het erfgoed en de locaties van Ierland door Nadia Seaver en fotografie door Joseph Feller. We hopen dat u het erfgoed van Ierland net zo fascinerend en inspirerend vindt als wij!

Geniet van deze unieke verzameling prachtige ontwerpen, gemaakt door mijn geweldige team van medewerkers: Ahenny door Jennifer Wood, Aine van Isabell Kraemer, Epona van Carol Feller, Knowth door Karie Westermann, Newgrange Shawl van Lucy Hague, Shamrock van Justyna Lorkowska, Talamed door Amada Schwabe, Trittico van Woolly Wormhead. Plus essays van Nadia Seaver.

Voorin elk boek vindt je een code voor het gratis downloaden van de e-book versie op Ravelry.

Engelstalig
79 pagina's
Zowel helemaal uitgeschreven patronen als teltekeningen

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen