• Lorem ipsum

Addi CraSyTrio 21 cm - 2 - 5 mm

CraSyTrio sokkenbreinaalden

Addi
Artikelcode AD1602021-020000
€19,50
op voorraad
De Addi CraSyTrio breinaalden zijn de ideale uitvinding voor iedereen die moeiteloos kleine rondjes wil breien! De absolute revolutie in het breien van kleine rondjes! Met deze set van 3 flexibele sokken rondbreinaalden kan zelfs de kleinste diameter zond Lees meer
VOOR 16:00 UUR OP WERKDAGEN BESTELD, MORGEN IN HUIS.
Addi
CraSyTrio Sokkennld 21 cm - 2 - 5 mm
De Addi CraSyTrio breinaalden zijn de ideale uitvinding voor iedereen die moeiteloos kleine rondjes wil breien! De absolute revolutie in het breien van kleine rondjes! Met deze set van 3 flexibele sokken rondbreinaalden kan zelfs de kleinste diameter zond
€19,50
Addi CraSyTrio 21 cm - 2 - 5 mm

De Addi CraSyTrio breinaalden zijn de ideale uitvinding voor iedereen die moeiteloos kleine rondjes wil breien! Met deze set van 3 flexibele sokken rondbreinaalden kan zelfs de kleinste diameter zonder moeite worden gebreid.

De naalden zijn flexibel, waardoor in een kleinere diameter gebreid kan worden. Dit is vooral handig voor het maken van sokken, handschoenen, polswarmers of babykleding. De steken worden bij dit systeem verdeeld over twee naalden, waarbij met een derde naald wordt gebreid. Door de flexibiliteit van de naalden zijn ze bijzonder gemakkelijk in gebruik en kunnen ze ook gebruikt worden om kabels te breien. Het is ook een ideale hulpnaald!

De naalden zijn 21 cm lang. Verkrijgbaar in verschillende naaldmaten van 2 tot 5 mm. Elke naald heeft een basic (stompe) en een kantbrei (scherpe) punt!

Download de handleiding die in de verpakking zit.