• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KOEL MAGAZINE 7

€13,50
Het zevende nummer van KOEL MAGAZINE.
Levertijd 1 - 2 dagen
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
KOEL MAGAZINE 7

Het zevende nummer van KOEL MAGAZINE, uitgegeven in kwartaal 3 van 2018, Engelstalig magazine.

The Bulky Issue: Fall/Winter 2018

Het is tijd om dingen op te fleuren! Je wilt het laatste, extra dikke nummer, echt niet missen. Een echt verzamelobject, we hebben 16 extra pagina's toegevoegd met mooie inhoud om geïnspireerd te raken. Het perfecte cadeau voor geliefden of trakteer uzelf op vele uren plezierig bladeren. De nieuwe strenge winter mag komen!

Beroemde garenartiesten zoals Molla Mills en de oprichters van 'We Are Knitters' delen hun geheim met succes. We willen ook dat je onze favoriete interieurarchitecten ontmoet, ze noemen zichzelf XandL - kortom, ze zijn visionairs. Ontdek het zelf door een kijkje achter de schermen van hun Amsterdamse atelier te nemen.

Heb je ooit geprobeerd je zijdezachte wol te mengen met een kaar- of mengbord? Welnu, dat hebben we gedaan, en je zult de resultaten zien van onze pre-spin-inspanningen in het blad. We hebben ook geprobeerd onze handen te focussen op abstract en crewel borduren. Handwerk in vrije stijl is gewoon geweldig - je weet nooit waar je project je naartoe leidt.

Punch naalden? Natuurlijk hebben we drie verschillende patronen om je weken bezig te houden. En als weven uw voordeel is, zult u merken dat ons fijn geweven tafelrunner-ontwerp een perfect nieuw avontuur is!

Speciaal voor jou hebben we samengewerkt met een aantal van onze favoriete merken, zoals Tia + Mia, Temaricious en Elytra Textiles, om je een reeks unieke KOEL limited edition-producten te bieden. Denk aan garen-stash shopper tas, met de hand geverfde draden, gelukkige kwastjes en nog veel meer garen goodies.

Oh, voordat we het vergeten, hebben we de beste Khadi-vezels meegenomen helemaal uit India. Nu, als er niets anders is, krijg je echt een feeststemming.

Geniet van KOEL!

Sommige patronen staan niet in het magazine maar kun je online vinden op de website van KOEL.

Minimaal 152 pagina's met inspiratie voor de volgende garenambachten:
• Haken
• Breien
• Knopen
• Borduurwerk
• Weven
• Macramé

PLUS
• Interviews met crafters
• Recepten
• Tool beoordelingen
• Garenrecensies
• Garens en toeleveranciers wereldwijd in verschillende steden

Een nieuw en prachtig vormgegeven magazine waarin je blijft bladeren.
Bij KOEL draait alles om garens en interieurontwerp. Een traktatie van visuals, kant-en-klare patronen, kneepjes van de handel, meer visuals en gewoon heel veel inspiratie om je eigen kenmerkende werk te creëren. We laten je kennismaken met gemakkelijk te beheersen ambachtstechnieken, nemen je mee op een wereldwijde tour om verborgen juweliers te vinden en er is meer, maar het zal je wat langer in spanning houden totdat je je allereerste nummer hebt gekocht. Geniet van KOEL, de nieuwe standaard voor garenhandwerk!

152 pagina's, 21 × 27,5 cm, perfect gebonden, gedrukt door Offsetdruk in kleur op 120 g / m² FSC-gecertificeerd houtvrij en 100 g / m² mat papier met een 260 g / m2 gegranuleerde UV-lakafdekking. Gedrukt in Singapore.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Tags