• Lorem ipsum

 

Je kunt voor het betalen van jouw bestelling kiezen uit verschillende veilige betaalmethoden. Uit welke opties je kunt kiezen, is afhankelijk van het land waarin je woont. Zodra je tijdens het plaatsen jouw bestelling het factuuradres hebt ingevuld, krijg je te zien uit welke betaalmethoden je kunt kiezen. De Breibrink biedt de volgende betaalmethoden aan: iDeal, PayPal, MisterCash, KBC, bankoverschrijving, Sofort, Creditcard en Betalen na ontvangst (alleen via Afterpay). Deze vijf betaalmethoden worden hieronder kort toegelicht.

iDeal
Met iDeal kun je online betalen via je Nederlandse bank. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je de optie 'iDeal' aanvinkt op de betaalpagina, kun je jouw bank selecteren. Vervolgens wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van Mollie en van jouw bank om de betaling te voltooien.

PayPal
Wanneer je beschikt over een PayPal account, is betalen via PayPal een handige en snelle optie. Indien je nog niet beschikt over een PayPal account, kun je deze via de website van PayPal aanmaken. Wanneer je kiest voor 'PayPal' als betaalmethode, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal betaalpagina om de betaling te voltooien. Paypal kan als betaalmethode worden gebruikt bij bestellingen vanaf € 10,00.
Ons Paypal account is [email protected]

Bancontact/MisterCash
Met Bancontact/MisterCash kun je online betalen via je eigen Belgische bank. MisterCash is de meest gebruikte betaalmethode in België. Wanneer je de optie 'Bancontact/MisterCash' aanvinkt op de betaalpagina, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina, om zo de betaling gelijk te voltooien.

KBC
Via de Belgische KBC bank kun je online betalen via je eigen bank. Wanneer je de optie 'KBC' aanvinkt op de betaalpagina, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina, om zo de betaling gelijk te voltooien.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Bankoverschrijving
Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren (telebankieren) heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als je kiest voor deze betaalmethode, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kunt ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later overmaken.

Creditcard
Indien u beschikt over een creditcard van Visa, Meastro of Mastercard, dan kunt u die optie kiezen.

Betalen na ontvangst met Afterpay
AfterPay kan als betaalmethode worden gebruikt bij bestellingen vanaf € 10,00. Deze methode is beschikbaar voor klanten in Nederland en België.

Wanneer je pas voor jouw bestelling wil betalen nadat je hem ontvangen hebt, kies je voor 'Betalen na ontvangst met Afterpay' als betaalmethode. Afterpay is een internationaal bedrijf dat het mogelijk maakt om een online bestelling pas na ontvangst te betalen. Afterpay is beschikbaar voor klanten in Nederland en België. Betalen met Afterpay gaat als volgt te werk:

  • Kies voor de optie 'Betalen na ontvangst met Afterpay' en vul de velden 'Geboortedatum', 'Telefoonnummer' en 'Geslacht' in.
  • Klik op de knop 'Plaats je bestelling'.
  • Zodra jouw bestelling door ons wordt verzonden, wordt de factuur door Afterpay via e-mail naar u verzonden.
  • Volg de betaalinstructies op de factuur en maak binnen 14 dagen het bedrag over aan Afterpay.

Let op: wanneer u deze optie heeft gekozen, dan wordt de transactie in gang gezet en kan de betaling niet op een andere manier plaatsvinden dan via Afterpay. De betaling dient ten alle tijden aan Afterpay voldaan te worden en NIET aan de Breibrink. Indien wij uw betaling ontvangen, wordt deze direct teruggestort met het verzoek de factuur van Afterpay te voldoen.

Hier ziet u hoe Afterpay werkt.