• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Wegens een korte vakantie zijn wij gesloten van dinsdag 23 april 2019 t/m zondag 28 april 2019.

Je kunt voor het betalen van jouw bestelling kiezen uit verschillende veilige betaalmethoden. Uit welke opties je kunt kiezen, is afhankelijk van het land waarin je woont. Zodra je tijdens het plaatsen jouw bestelling het factuuradres hebt ingevuld, krijg je te zien uit welke betaalmethoden je kunt kiezen. De Breibrink biedt de volgende betaalmethoden aan: iDeal, PayPal, MisterCash, Creditcard en Betalen na ontvangst (met Afterpay). Deze vijf betaalmethoden worden hieronder kort toegelicht.

iDeal
Met iDeal kun je online betalen via je Nederlandse bank. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je de optie 'iDeal' aanvinkt op de betaalpagina, kun je jouw bank selecteren. Vervolgens wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van Mollie en van jouw bank om de betaling te voltooien.

PayPal
Wanneer je beschikt over een PayPal account, is betalen via PayPal een handige en snelle optie. Indien je nog niet beschikt over een PayPal account, kun je deze via de website van PayPal aanmaken. Wanneer je kiest voor 'PayPal' als betaalmethode, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal betaalpagina om de betaling te voltooien.

Bancontact/MisterCash
Met Bancontact/MisterCash kun je online betalen via je eigen Belgische bank. MisterCash is de meest gebruikte betaalmethode in België. Wanneer je de optie 'Bancontact/MisterCash' aanvinkt op de betaalpagina, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina, om zo de betaling gelijk te voltooien.

Creditcard
Indien u beschikt over een creditcard van Visa, Meastro, American Express of Mastercard, dan kunt u die optie kiezen.

Betalen na ontvangst met Afterpay
AfterPay kan als betaalmethode worden gebruikt bij bestellingen vanaf € 5,00.

Wanneer je pas voor jouw bestelling wil betalen nadat je hem ontvangen hebt, kies je voor 'Betalen na ontvangst met Afterpay' als betaalmethode. Afterpay is een internationaal bedrijf dat het mogelijk maakt om een online bestelling pas na ontvangst te betalen. Afterpay is beschikbaar voor klanten in Nederland en België. Betalen met Afterpay gaat als volgt te werk:

  • Kies voor de optie 'Betalen na ontvangst met Afterpay' en vul de velden 'Geboortedatum', 'Telefoonnummer' en 'Geslacht' in.
  • Klik op de knop 'Plaats je bestelling'.
  • Zodra jouw bestelling door ons wordt verzonden, wordt de factuur door Afterpay via e-mail gestuurd.
  • Volg de betaalinstructies op de factuur en maak binnen 14 dagen het bedrag over aan Afterpay

Let op: wanneer u deze optie heeft gekozen, dan wordt de transactie in gang gezet en kan de betaling niet op een andere manier plaatsvinden dan via Afterpay. De betaling dient ten alle tijden aan Afterpay voldaan te worden en NIET aan de Breibrink. Indien wij uw betaling ontvangen, wordt deze direct teruggestort met het verzoek de factuur van Afterpay te voldoen.

Hier ziet u hoe Afterpay werkt: